Sinds vier jaar nu ook een prachtige leergang beschikbaar!

Inspiratie & Inspireren - Leergang Inspirerend Leiderschap

Inspiratie & Inspireren biedt een bijzondere leergang Inspirerend Leiderschap voor senior managers die in hun werk en leven willen inspireren, goede resultaten willen bereiken, maar vooral voldoening en plezier willen.

Deze nieuwe leergang heb ik samen met een collega, Ellen Luten speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep.

Wij merken namelijk steeds meer dat managers onder druk staan als het gaat om inspirerend en authentiek leiderschap. De sturing richt zich steeds meer op KPI's en resultaten en steeds minder op service, gedrag en binding van medewerkers en klanten. Dit betekent een verschuiving van mensgericht sturen naar resultaatgericht sturen. Hierbij komen vaak ook het persoonlijk belang en de persoonlijke kernkwaliteiten in het gedrang. Talenten worden niet meer optimaal herkend en ingezet. Managers handelen uit ervaring en niet altijd meer vanuit hun passie. Steeds meer wordt de vraag gesteld: Waarom doe ik wat ik doe? Is dit wel wat ik wil? Leef ik het leven wat echt bij me past? 

Wij bieden graag ondersteuning aan tijdens deze zoektocht via deze leergang. Een leergang voor ervaren managers, die op zoek zijn naar een unieke leeromgeving waar zij tijd en ruimte krijgen om via persoonlijke ontwikkeling en verdieping meer in verbinding te komen met zichzelf en met anderen. Teneinde meer geïnspireerd te zijn en meer te kunnen inspireren. 

Onze kracht is het bieden van een leeromgeving, die gericht is op het individu en niet op groepsprocessen of voorgeschreven normen en waarden. Op een praktische wijze geven we ruimte en rust voor zelfreflectie en persoonlijke groei. De leermethode bestaat vooral uit ervaren, voelen en doen en minder uit concepten en theorieën.

Als je geinteresseerd ben in de leergang Inspirerend Leiderschap dan kun je via onze website meer informatie vinden: www.inspiratienu.nl. Natuurlijk mag je ook altijd contact met mij opnemen. Hopelijk vind jij op mijn website en op onze opleidingswebsite de inspiratie, die aansluit bij jouw behoeften.

 Vanuit eigen kracht leven en leidinggeven levert de mooiste vorm van Inspirerend Leiderschap