Welkom bij MPR, 

MPR Leiderschap en Groei heb ik opgericht in 2010, nadat ik bijna 15 jaar werkervaring heb opgedaan in het bedrijfsleven bij ING. Werkervaring zoals IT-directeur met de verantwoordelijkheid voor een internationale outsourcing en HR-directeur, lid van het bestuur ING Retail NL, met de verantwoordelijkheid voor alle HR processen betreffende de fusie Postbank en ING Bank.  Deze kennis en ervaring zet ik nu graag in bij andere bedrijven.

Mijn specialisatie is leiderschaps-, organisatieontwikkeling en verandermanagement met aandacht voor mensen. De ondersteuning bestaat uit verschillende methodes en technieken met een balans tussen inhoud, processen en besturing en gedrag, normen en waarden.

Door daadwerkelijk aanwezig te zijn, bied ik ondersteuning bij verandertrajecten, zoals fusies, overnames, groei- of krimpscenario's. Op deze manier kunnen we gezamenlijk werken aan het gewenste leiderschap. De dienstverlening gaat dus verder dan advies. 

Daarnaast behoren persoonlijke coachingstrajecten ook tot de mogelijkheden.

De basis van mijn bedrijf bestaat uit Leiderschap en Groei gebasseerd op:

ontmoeten, verbinden, ontwikkelen.

Een eenvoudig principe, dat niet altijd de tijd en aandacht krijgt binnen bedrijven en bij mensen, waardoor samenwerking, sturing en persoonlijk inzicht niet optimaal zijn.

 

Ik hoop dat u inspiratie kunt vinden op mijn website en dat u mij de kans biedt om iets voor u en uw organisatie te betekenen.

Marleen Prins

 

 

 

Enkele opdrachtgevers: