Coaching

Door toename van de werkdruk, de hogere verwachtingen van een baas en/of de eigen wensen, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust en balans. Iets waarvan men vaak denkt dat het niet beïnvloedbaar is en werkdruk als feit zien, terwijl persoonlijke balans juist goed stuurbaar is. Zelfreflectie op samenwerken, inzet, energie, emoties en persoonlijk gedrag helpen je om je eigen balans te sturen. Ook zie ik dat steeds meer mensen behoefte hebben om even stil te staan. Stilstaan bij jezelf, je eigen gevoelens, je eigen inzichten en wensen. 

Ik help je graag via persoonlijke coaching om aan deze zelfreflectie of persoonlijke wensen te werken. Ik zie coaching als een persoonlijke ontdekkings- en ontwikkelingsreis. Het is namelijk een pad waar je zelf bewust voor kiest en wat je zelf bewandelt. Ik begeleid je en loop naast je mee en zal je ondersteunen. Coaching is voor mij de mooiste vorm van samenwerken.

Zoals ik ook sterk geloof in het verbinden van mensen in een organisatie geloof ik ook sterk in het verbinden met jezelf. Om je persoonlijk verder te ontwikkelen is het belangrijk jezelf open te stellen, te laten zien en te laten zijn. Verbinden met jezelf en vandaaruit jezelf ontwikkelen leidt tot meer rust en plezier in het werk en ook in het leven. 

Coaching is een bepaalde manier van kijken, denken en communiceren,

om open te stellen, te laten zien en te laten zijn.